Maja Gojković: Ne pada mi na pamet da podnesem ostavku

Predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković izjavila je danas da joj "ne pada na pamet" da podnese ostavku na mesto predsednice parlamenta.
"Ni na kraj pameti mi ne pada da podnesem ostavku onima koji imaju jedan, pet ili 14 odsto" (glasova), rekla je Maja Gojković tokom rasprave u Skupštini Srbije posle oštre rasprave s poslanicima Demokratske stranke (DS).
 
Ona je to izjavila pošto ju je poslanica DS-a Aleksandra Jerkov kritikovala, jer Maja Gojković nije dala reč poslanicima koji su hteli da reklamiraju povredu poslovnika.
 
Ona je rekla da oni ne mogu da reklamiraju povredu poslovnika jer "nema vremena", na šta joj je Aleksandra Jerkov kazala da ako nema vremena da vodi sednicu, onda neka podnese ostavku. Gojković je rekla da ne želi da trpi iživljavnje pojedinih poslanika i izvinila se zato što poslanici moraju da slušaju pojedince u skupštini koji svakodnevno vredjaju premijera Srbije Aleksandra Vučića i ministra untrašnjih poslova Nebojšu Stefanovića.
  • Bill

    20.05.2017 20:01
    Ne pada joj na pamet? Naravno. Nisam ni očekivao da će joj nešto pasti na pamet...
  • Vlada

    20.05.2017 07:26
    ---
    Kada moć udari u glavu, pamet se povuče. Toliku količinu iskvarenosti, bahatosti i licemerstva može da se nađe samo među onima koji su završili u predzadnjem krugu pakla. Poslednji krug čuva mesto za premijerne predsednike i diktatore.
  • dario

    20.05.2017 03:36
    E pa glupi narode trpi ovo...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija