Janković: Ipak ćemo se zvati Pokret slobodnih građana

Drugoplasirani predsednički kandidat Saša Janković izjavio je danas da će se nedavno osnovani pokret, na čijem je čelu, zvati Pokret slobodnih građana, jer je ime Slobodni građani Srbije, u međuvremenu, zauzeto.
U intervjuu za Televiziju Šabac, Janković je rekao da je prvobitno planirano da se pokret zove Slobodni građani Srbije, i da je prilikom provere, to ime bilo moguće registrovati. 
 
Međutim, dve nedelje kasnije to ime je već neko "zauzeo", odnosno registrovao pokret pod tim imenom, pa je odlučeno da se i Jankovićev pokret preimenuje. 
 
"U ovoj zemlji je vladavina prava i poštovaćemo odluku registarskog organa", rekao je Janković.
 
Podsetimo, Novosađanin Bojan Pavlović je još 3. maja u APR-u registrovao udruženje pod nazivom na koji pretenduje Saša Janković. Međutim, za njega niko nikad nije čuo.
  • dobrotvorka

    25.05.2017 23:25
    @Laloš
    Ime nije bitno, važno je kakvi su ljudi u pokretu. Šta vredi ovim NAPREDNJACIMA na vlasti, "IME"-kad su nas UNAZADILI više nego iko u našoj istorij?i
  • dobrotvorka

    25.05.2017 23:13
    PUNO SREĆE
    "U ovoj zemlji je vladavina prava..." Nadam se da će u budućnosti biti, pošto je sada vladavina mita, korupcije, nepotizma, lopovluka i "kraduckanja".
  • PetarPP

    25.05.2017 16:11
    @DonJuan
    Problem je sto se bore i protiv opozicije, sto nije bio obrnuti slucaj. DJB smatram pravom opozicijom. Tesko mi je da predjem preko toga i da gotivim Jankovicev rad i delo,, na stranu to sto je potpuno bez ideja i sto kopira druge.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Poslanica Nastasja Baković podnela ostavku

Odbor Skupštine Srbije za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja danas je konstatovao da je narodna poslanica Nastasja Baković (25) podnela ostavku na tu funkciju.

Priveden Sergej Trifunović

Glumac Sergej Trifunović priveden je nakon što je kod njega pronađena marihuana, nezvanično saznaje Nova.rs.