Završena izrada svih poručenih zdravstvenih kartica

Narodna banka Srbije saopštila je da je Zavod za izradu novčanica i kovanog novca Topčider 13. jula isporučio poslednje zdravstvene kartice.
Na taj način je, kako se navodi, Zavod postupio po svim zahtevima dobijenim od Republičkog fonda za zdravstveno osiguranje.
 
Od RFZO u međuvremenu nije pristigao nijedan novi zahtev za izradu zdravstvenih kartica, što znači da Zavod poručiocu, odnosno RFZO ne duguje više nijednu karticu.
 
Podsetimo, pola miliona osiguranih lica nije podnelo zahtev za zamenu papirne zdravstvene knjižice novom, elektronskom Republičkom fondu za zdravstveno osiguranje.
  • Jaca

    12.08.2017 23:47
    Da li jos nekom, osim meni, nije stigla zdravstvena kartica?
  • partuljci

    26.07.2017 17:06
    provera
    he,he, sinoć proveravala pre ponoći i nije bila izrađena, a sada proverih kad ono vredni patuljci zgotovili kartice. ajd sad da vidimo koliko će poštarima trebati vremena da ih donesu na kućnu adresu. ili će i to patuljci
  • juca

    26.07.2017 16:48
    da li je tacno
    pročitavši ovaj tekst odmah prverih tačnog istog i naravno NIJE GOTOVA. Čemu ove lažne informacije?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Preminuo novinar Bojan Tončić

U Beogradu je u 57. godini, nakon duge bolesti, preminuo novinar Bojan Tončić, saopštilo je danas Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS).

Uhapšen zbog pokušaja ubistva u Mirijevu

Policija u Beogradu je, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, uhapsila M. P. (41) zbog sumnje na pokušaj ubistva, saopštili su danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova.