VIDEO: Maja Gojković plakala na sednici

Na sednici Skupštine Srbije u kasnim popodnevnim satima Maja Gojković se zaplakala jer je optužena da je diskriminisala poslanicu "Dosta je bilo" Ljupku Mihajlovski koja je osoba sa invaliditetom.
Do verbalnog sukoba je došlo pošto poslanici "Dosta je bilo" nije dobila reč iako se javila po Poslovniku.
 
Na to je reagovala poslanica Demokratske stranke Aleksandra Jerkov zamerajući Maji Gojković što nije dala Mihajlovskoj reč i podsećajući je da je Mihajlovski nije mogla da ustane kako bi je Gojković videla, ali da je mogla da je čuje.
 
Jerkov je rekla i da je očigledno šef poslanički grupe SNS Aleksandar Martinović naložio Gojkovićevoj da ne daje reč opozicionim poslanicima ni za repliku ni po povredi Poslovnika i optužila je da narušava dostojanstvo parlamenta.
 
Maja Gojković je na te navode emotivno reagovala, ističući da je doživela najteže uvrede i da je optužena da je diskriminisala osobe sa invaliditetom, te podsetila da i sama u porodici ima invalida, a potom se zaplakala i napustila salu.
 
Poslanici Skupštine Srbije u načelu razmatraju predloge zakona o osnovama sistema obrazovanja i vaspitanja i zakona o visokom obrazovanju.
  • Mile zlojeb

    24.09.2017 23:39
    Plači Maja plači, ost'o sam na Rači!
  • B

    24.09.2017 17:16
    Znam sta joj je
    Plakala je, molila me
    Tim zivotom da ne zivim...
  • Generacija

    24.09.2017 12:02
    Maja, Maja....
    Šta ti je sve to trebalo sa politikom?
    Od jedne prijatne i simpatične srednjoškolke, šta si postala?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija