Trostruko ubistvo kod Donjeg Vakufa, osumnjičeni se predao

U mestu Sokolina kod Donjeg Vakufa u poslepodnevnim satima došlo je do pucnjave u kojoj su ubijene tri osobe.
Napadač, koji je pobegao u šumu nakon pucnjave, predao se policiji nešto posle 19 časova, potvrđeno je za Kliks.
 
Portparol MUP-a SBK Rusmir Prohan rekao je da je policija dojavu o pucnjavi dobila u 16.20, kada su na mesto događaja upućeni pripadnici MUP-a SBK i Specijalne policije SBK.
 
U pucnjavi su ubijena dva službenika Kantonalne uprave za šumarstvo SBK i jedna osoba koja je bila angažovana za izvođenje radova u šumi.
 
Identitet stradalih poznat je policijskim službenicima, ali još uvek informacije kojima raspolažu nisu dostupne za javnost.  
  • Deks

    21.03.2017 22:05
    Vesti iz crne hronike susednih država ukoliko nemaju veze sa našom zemljom trebalo bi objavljivati po principu ili vesti iz svih susednih država ili iz nijedne.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Izrael napao Iran

Izrael je rano jutros napao Iran, a u blizini grada Isfahana i Tabriza na severozapadu zemlje čuo se zvuk eksplozija zbog aktiviranja protivvazdušne odbrane, javili su iranski mediji.

EU uvodi nove sankcije Iranu

Evropska unija odlučila je da uvede nove sankcije Iranu, usmerene protiv proizvođača dronova i raketa, izjavio je predsednik Evropskog saveta Šarl Mišel.