VIDEO: Snimak đaka iz Kovačice najbolji na Balkanu

Film Osnovne škole "Mlada pokolenja" osvojio je prvo mesto na ovogodišnjem Internacionalnom festivalu KREF.

Ovo je bilo takmičenje na kom su da učestvovale osnovne škole iz cele Srbije i Balkana, a imali su zadatak da na zanimljiv način predstave svoje škole.

Osnovna škola Mlada pokolenja iz Kovačice je prethodno uspela da se plasira u završnicu ovog festivala, koji je bio realizovan u od 23. do 25. septembra u hotelu Junior u Brzeći, na Kopaoniku, gde su posetioci imali prilike da ponovo pogledaju film kovačičke škole.

Video kovačičke Osnovne škole je naišao na veliko oduševljenje na društvenim mrežama, a direktorka škole Anjička Bireš i profesorka Darina Poljak, kao i realizator filma Vladimir Kuharik, prezadovoljni su plasmanom na ovom festivalu.

  • ...

    28.09.2016 10:32
    ...
    Deco, nastavnici - bravo!!!!

    .....


    ostali...kako vas bre ne mrzi da mrzite. hebo vas i balkan i mittleeurope i sve...
  • Ja

    27.09.2016 22:10
    Dobra ideja samo je sve na silu,malo spontanije pa najbolji u svetu...
  • Filip

    27.09.2016 19:05
    Prelepo
    Bravo!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

Kovinu 10 miliona dinara za nove pontone

Opština Kovin saopštila je da joj je Ministarstvo turizma i omladine dodelilo 10 miliona dinara za realizaciju projekta "Proširenje postojećeg pontona na Dunavcu za plovne objekte".