Ubio prijateljicu jer mu je pojela sendvič

Sud u Njujorku osudio je danas na 22 godine zatvora muškarca koji je iz vatrenog oružja ubio prijateljicu zato što je pojela ostatak njegovog sendviča.
U saopštenju državnog tužioca se navodi da je 34-godišnji Markus Gotči osuđen za ubistvo 28-godišnje Džasmin Armur.
 
Tužilaštvo tvrdi da su Gotči i Armur u februaru 2011. pili čitavu noć, a zatim se vratili u Gotčijevu kuću u Bafalu. Između njih je izbila svađa kad je ona počela da jede njegov sendvič. Gotči je zgrabio pušku i pucao Armurovoj u leđa, dok je pokušavala da pobegne napolje.
 
Ubica je još u decembru 2011. proglašen krivim za ubistvo, ali mu kazna nije ranije izrečena pošto je sud presudio da nije dobio odgovarajuću odbranu.
  • Džejmi Oliver

    18.08.2016 21:49
    Da li je sendvič bio tostiran?
  • leming

    18.08.2016 18:28
    Ako cemo iskreno, zasluzila je :/

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.