FOTO: Upozorenje u toaletu pokrajinske vlade "Približite se, kraći je nego što mislite"

U jednom ženskom toaletu u zgradi Pokrajinske vlade zaposleni se na neprimeren način upozoravaju kako da održavaju toalet.

"Pažnja! Naš cilj je da ovaj toalet održavamo čistim. Gospodo, molimo približite se: kraći je nego što mislite. Dame, molimo, sedite strpljivo do kraja radnje", piše u unutrašnjosti toaleta.

Nije poznato kada je to upozorenje postavljeno.
 

  • AleksandarVojvođanin

    25.08.2016 20:16
    Podvala
    Bilo ko, ko pomisli da je ovo postavljeno od strane radnica higijene u zgradi pok.Vlade, grdno se vara i greši dušu na te žene! Njih toliko malo ima da im ne pada na pamet bilo šta drugo sem posla koji moraju da obave!
  • Lalo

    25.08.2016 14:55
    Ju Ju Ju
    СЈЕДИТЕ, куку....
  • Ex Ponteroso

    25.08.2016 14:41
    Premda vrstan pisac, Ivo Andić je bio karijeristička fukara. Svoj Ex Ponto je napisao na čistom književnom hrvatskom jeziku (posedujem antikvarni primerak prvog izdanja). I u Zborniku Mlade hrvatske lirike nastupio je s čistim hrvatskim književnim jezikom. Studirajući u Poljskoj, u svoj dosije je svojeručno upisao: ''Hrvat, rimokatolik'' (što se još uvek može proveriti na Internetu). Nikada se nigde izričito nije upisao kao Srbin, ali kada bi ga neko direktno upitao koje nacije, on bi diplomatski odgovarao: ''Pripadam svakome ko me hoće!'' Ideološki je bio blizak desničaima. Na traženje Milana Stojadinovića, čiji je odani službenik bio, napisao je fašistički pogled na rešavanje pitanja Kosova i Albanaca. Rat je proveo kao visoki diplomata u Nemačkoj, a na snimku svečanog potpisivanja Trojnog pakta nalazi se i on (stoji neposredno iza jugoslovenskih i nemačkih potpisivača). Drugi svetski rat i okupaciju proveo je u Beogradu gde mu dlaka s glave nije usfalila. Po oslobođenju se ufonjao od straha da će nova vlast preispiti njegovu predratnu i ratnu biografiju, pa je brže-bolje požurio da sroči opširnu (izmišljenu i podosta priglupu) pripovetku ''Zeka'' - o jednom starcu iz Zemuna koji je krenuo da napakosti okupatoru tako što je krenuo u rušenje mosta na Savi. Tito (Andrićev vršnjak) ga je zaštitio, ali mu je predlagao da stupi u KPJ, što je lukavi Latin izvrdao. Novelu ''Prokleta avlija'' je napisao na srpskom.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.