Pilot se onesvestio od alkohola u avionu

Pilot putničkog aviona suočava se sa optužbama u Kanadi nakon što je policija saopštila da ga je njegov kopilot pronašao u kokpitu "boinga 737" onesvešćenog pre samog poletanja.
Policija grada Kalgarija saopštila je da je posada na izlaznom terminalu kao i posada letelice primetila da se pilot Miroslav Gronič ponaša čudno pred planirani let 31. decembra.
 
Iz policije je saopšteno da je kopilot kasnije pronašao 37-godišnjeg kapetana "kako leži onesvešćen u svom sedištu".
 
Pilot je ispraćen iz aviona i optužen za prekomernu količinu alkohola u krvi i upravljanje letelicom u lošem zdravstvenom stanju. Policija je saopštila da je Gronič imao tri puta više alkohola u krvi od dozvoljenog. Kompanija "Sanving erlajnz" saopštila je da je ovo "veoma neprijatna situacija".
 
Avion, koji je bio na letu za Meksiko, poleteo je kasnije, ali sa drugim pilotom.
  • saramakas

    02.01.2017 18:36
    Taj vise ni kao putnik nece leteti.
  • jova

    02.01.2017 18:20
    ko rus pijan čeh

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.