Sahranili je pre 40 godina, a sada se vratila kući

Kada ju je 1976. godine ugrizla kobra kada je išla da radi u polju, Vilasa iz Indije imala je 42 godine.

Kad se vratila kući porodica je pozvala vrača da joj pomogne, ali njeno stanje je bilo preteško pa je "sahranjena". Nakon 40 godina vratila se "iz mrtvih."
 
Naime, porodica ju je sahranila tako što ju je stavila na splav i pustila niz reku Gang. Izgleda da Vilasa ipak nije umrla jer su je pronašli ribari i odveli je u obližnje selo, piše "The Times of India".
 
U tamošnjem hramu joj je ponuđena pomoć, a tamo je godinama i živela. Izgubila je pamćenje i tek nedavno joj se počelo vraćati. Njena priča došla je do čoveka koji poznavao nekoga u selu gde je Vilasa živela i uskoro je misterija rešena.
 
Odmah na povratku kući ćerke su je prepoznale po mladežu.

  • neko iz okoline

    07.01.2017 13:49
    ns za ns od ns
    Znam jednog isto tako. Priča vuče iz delova Afrike, pleme Av-Av koje broji 18 članova je prijavilo poglavici nestanak jednog malog klinca. Bio je napredno dete i mnogo viši od svoje braće, zvali su ga žirafa. Posle mnogo godina pronašli su ga u delu Evrope koji se zove Balkan, a prepoznali su ga po naočarima, sklopljenim šakam dok priča i šuškanju. I dobro je znao da okreće istinu, da ne kažem neku adekvatnije reč.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

VIDEO: Najudaljenije mesto na svetu traži radnike

"UK Antarctic Heritage Trust", ekipa koja se brine o održavanju objekata na Antarktiku, zapošljava nove članove za svoj antarktički tim, a prijave su otvorene za sve stanovnike Ujedinjenog Kraljevstva