Voz udario u ukradeni bankomat, novčanice zasule prugu

Teretni voz delimično je danas iskočio iz šina nakon što je udario u ukradeni bankomat ostavljen na pruzi na zapadu Nemačke, saopštila je policija.
Kako se navodi u saopštenju, niko nije povređen u nesreći koja se u ranim jutranjim časovima dogodila u gradu Dinslaken kada je teretni voz iz Holandije udario bankomat ukraden sa železničke stanice i lokomotiva iskočila iz šina.
 
Nije poznato ko je ukrao bankomat i ostavio ga na šinama, ali lopovi nisu uspeli da iz njega ukradu novac. Bankomat je razbijen u nesreći, a policija je brzo pokupila novčanice rasute po šinama.
 
Lokalne vlasti su zbog incidenta zatvorile prugu za saobraćaj na nekoliko sati, a železnički saobraćaj između Holandije i zapadne Nemačke je preusmeren.
  • alias

    13.01.2017 20:48
    Као у цртаним филмовима
    Сјајно! :D
  • Inspektor Višekruna

    12.01.2017 20:50
    Da je vozio
    15 km/h kao brzi vozovi Srbije, možda ne bi iskočio.
  • Misko

    12.01.2017 15:23
    Sistem
    Niko ga nije zaboravio nego je tu namerno ostavljen, a lopovi su bili u sumici. Udar voza je bolji od cekica :)

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.