VIDEO: Bilbord kašlje ako pušite

Kako bi podigla svest o štetnosti pušenja, kompanija iz Švedske došla je na ideju da u Stokholmu postavi specijalne elektronske bilborde.
Kampanja je privukla pažnju jer je reč o posebno napravljenoj seriji bilborda koji su interaktivni.
 
Na digitalnom ekranu prikazan je muškarac koji, kada prođe prolaznik sa cigaretom, počinje da kašlje, ali bukvalno, jer mu smeta dim cigareta.
 
Na bibordu se emituje i promotivni spot za proizvode koji pomažu u odvikavanju od pušenja, a koje nudi lanac apoteka. Iz marketinga kompanije saopštili su da im je cilj pre svega da ljude motivišu da se okrenu zdravom načinu života i ostave pušenje.
  • Marko

    17.01.2017 22:10
    Detalji
    Sjajno!!! Drzava koja je uspela da u mnogim aspektima uredi svoj sistem. Nakon toga mogu da se posvete ovakvim fenomenalnim detaljima... Mi smo ucinili prvi korak ka zabrani pusenja ali je potrebna opsta i apsolutna zabrana na svim javnim mestima... Nema tu ugrozenosti "ljudskih prava" pusaca. Neka zagadjuju svoje organizme u intimi svojih domova.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti