Svetska tekvondo federacija menja ime zbog skraćenice WTF

Svetska tekvondo federacija promenila je ime i od sada će se zvati Svetski tekvondo, odnosno naziv "World Taekwondo Federation" (WTF) zamenila je imenom "World Taekwondo".
Ova skraćenica koristi se često i na društvenim mrežama, a zbog "neprijatne" konotacije, tekvondisti su odlučili da promene naziv.
 
Svetska tekvondo federacija koristi tu skračenicu od 1973, ali je današnji sleng doveo ju je u nezavidnu situaciju.
 
"U digitalnoj eri, skraćenica naše federacije razvila je negativne konotacije koje nemaju nikakve veze sa našom organizacijom. Bilo je važno da promenimo brend kako bi smo mogli više da se povežemo sa našim fanovima", rekao je predsednik "novog" Svetskog tekvonda Čubngvon Čue.
 
Promena imena i novi logo predstavljaju "napore da se prilagodimo i zadržimo relevantnost prema današnjoj publici", kazao je on. 
  • Laza

    25.06.2017 19:16
    Onda bi i kosarkaski i kajakaski klubovi trebali da prestanu da se prekracuju u KK ("wtf", u slobodnom prevodu = "kk" (koji k***c)).
  • Musa kesedzija

    25.06.2017 17:45
    Sladoled
    WTF!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.