VIDEO: Nage stjuardese promovišu putovanja u spotu Čokotravela

Kazahstanski portal za turizam "Čokotravel" optužen je za seksizam i vulgarnost nakon objavljivanja nove reklame.
Video prikazuje gole stjuardese koje promovišu različite avio-kompanije i prodaju avionskih karata po povoljnoj ceni.
 
Korisnici društvenih mreža reagovali su različito: nekima se dopalo, drugi su rekli da "seks više ne prodaje", a najviše je onih koji su ogorčeni zbog vulgarnosti i eksploatacije nagog ženskog tela u reklamiranju.
 
Na video su skrenuli pažnju i neki zapadni mediji. Na primer, britanski tabloid Dejli mejl je reklamu je nazvao "čudnom".
 
  • Putnik

    07.08.2017 19:52
    Za Nerviracha
    Brate, u pravu si 100 %. Nekad i ne moraju da se ocrtavaju, jer se vide, posebno kad obuku malo krace suknje i suknjice. A milina kad ih covek vidi u gradskom prevozu, a jos veca kad se svi vracaju s posla, po vrucini, u busu bez klime, kao sardine, onda mogu i da se osete kad se ocesu...vidim to svaki dan...;-)
  • iIiIli

    06.08.2017 12:38
    I have enormous c...
  • Nervirach

    06.08.2017 11:17
    Paaa..krivi su one koje pristanu. Ja nemam nista protiv. Savetovao bih da se prosetate bulevarom Mihajla Pupina malo pre 8, da vidite kako se ocrtavaju tange i gacice sa cipkom, atraktivne i one koje se osecaju tako. U 8. nestanu, stigle na posao. To su silne menadzerke, pravnice i ostali stranacki sljam. Perspektivne. (Samo da leto potraje)

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.