Indonezija menja kafu i palmino ulje za 11 borbenih aviona

Indonežanske vlasti saopštile su da će trampiti kafu, palmino ulje i druge sirovine za 11 ruskih borbenih aviona Su-35.
Indonezija menja kafu i palmino ulje za 11 borbenih aviona
Foto: YouTube
Memorandum o razumevanju vezano za pomenutu razmenu potpisan je 4. avgusta u Moskvi između ruske kompanije "Rostek" i indonežanske PT i "Perusahan Perdagangan", koje su u državnom vlasništvu, prenosi agencija AP.
 
"Ovu razmenu nadziru obe vlade, a očekuje se da će biti realizovana uskoro", navodi se u saopštenju indonežanskog Ministarstva za trgovinu.
 
Indonežansko Ministarstvo odbrane je ranije ovog meseca saopštilo da je finalizovan dogovor o kupovini 11 aviona Su-35 od Rusije, ali tada nisu obelodanjeni uslovi ugovora.
  • White Power

    08.08.2017 16:00
    Oglas
    "Menjam stajnjak za Suhoj"
    Šifra: Govno za govno
  • Bill

    08.08.2017 06:45
    Jasno, cisto i posteno! Novi avioni, a ne polovnjaci koji kostaju kao celokupna godisnja proizvodnja kafe i palminog ulja u Indoneziji!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

VIDEO: Najudaljenije mesto na svetu traži radnike

"UK Antarctic Heritage Trust", ekipa koja se brine o održavanju objekata na Antarktiku, zapošljava nove članove za svoj antarktički tim, a prijave su otvorene za sve stanovnike Ujedinjenog Kraljevstva