Izmenjen raspored rada vrtića tokom jula

Vrtići radosnog detinjstva tokom jula će raditi po izmenjenom rasporedu.
Vrtići radosnog detinjstva tokom jula će raditi po izmenjenom rasporedu.

U julu će raditi vrtići u Kaću, Budisavi i Kovilju. Radiće vrtić na Bulevaru Jaše Tomića 3, a u njemu će gostovati mališani iz vrtića koji se nalazi u Gagarinovoj. Radiće i vrtić u u Ulici Save Kovačevića 14, a u njega će dolaziti deca iz vrtića koji se nalazi u Karađorđevoj ulici. Dežuraće vrtić koji je u Save Kovačevića 7, a u njemu će tokom jula boraviti deca iz Šangaja i iz Almaške.

U vrtiću koji se nalazi u Čenejskoj 50 gostovaće mališani sa Čeneja i Vidovdanskog naselja, a u objektu u Visarionovoj 4a dolaziće deca iz vrtića na Beogradskom keju, dok će u vrtić na Trgu majke Jevrosime dolaziti mališani iz vrtića u Janka Čmelika 110.

Narednog meseca rade vrtići u Stepanovićevu, Kisaču, Ulici Branimira Ćosića i Marodićevoj ulici. Tokom jula radiće vrtić u Bate Brkića, a u njega će dolaziti deca iz Antona Urbana, Seljačkih buna 63, 65 i 51. Radiće vrtić u Braće Dronjak i u Narodnog fronta 42. U vrtić u Ulici Ćirila i Metodija dolaziće mališani iz vrtića na Adicama. U Futogu će raditi vrtić "Crvenkapa", a dolaziće deca iz "Biberčeta".

U vrtić u Ulici Banović Strahinje dolaziće deca iz vrtića u Puškinovoj, Narodnog fronta 45 i Alekse Šantića. U Jerneja Kopitara dolaze deca iz Heroja Pinkija, a radiće i vrtići u Begeču, Veterniku i na Trgu Komlenskog.  Vrata su otvorena i vrtića u Vojvođanskih brigada 14, Miletićevoj, Zlatne grede 6, Laze Kostića, u Bukovcu i Sremskim Karlovcima. Takođe, radiće i vrtić u ulici Jože Vlahovića, a u njega će dolaziti mališani iz Palmotićeve.

U vrtić u Ulici Dragiše Brašovana dolaziće deca iz vrtića u ulici dr Ilije Đuričića, u vrtić u Sonje Marinković deca iz Pap Pavla, a radiće i vrtić u Jiričekovoj. U vrtić "Plavi Čuperak" u Sremskoj  Kamenici dolaziće deca iz vrtića "Zmaj" koji se nalazi na Bulevaru 23. oktobra u istom mestu.

U Kamenici će raditi i vrtić "Čika Jova"- Zmajevac, kao i vrtić u Rumenki i Starim Ledincima u koji će dolaziti mališani iz Novih Ledinaca. Takođe radi i vrtić u Janka Čmelika 87, a u njega će dolaziti iz vrtića u Kalmana Langa i jaslica iz S. Novakovića. Radiće i vrtić u Stevana Hristića, a dolaziće deca iz vrtića u Vršačkoj, Braće Krkljuš i Nikole Tesle. Savetovalište za roditelje tokom jula radiće bez prekida u vrtićima "Guliver" i "Maslačak".

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Servisne informacije