U toku popis nelegalnih objekata u Petrovaradinu, Ledincima i drugim naseljima

Novosadska Građevinska inspekcija intenzivno popisuje nelegalne objekte, koji treba da budu legalizovani najkasnije do 27. novembra.

Inspektori trenutno popisuju objekte u Petrovaradinu, Stepanovićevu, Ledincima, Bukovcu, Rumenki, Čeneju, Kaću, Begeču, Kisaču i Starim Ledincima. U toku su provere i u mesnim zajednicama "Sonja Marinković", "Boško Buha", Liman i Podbara, gde bi popis trebalo da bude gotov do 31. avgusta.

Popis građevina bez dozvole završen je na Adicama, Kovilju, Futogu i Veterniku.

Popis bi, prema najavama, do 31. oktobra trebalo da bude završen i na području mesnih zajednica "Vidovdansko naselje", "Slana bara", "Bratstvo–Telep", "Južni Telep", "Jugovićevo", "Gavrilo Princip", "Narodni heroji", "Šangaj" i "Žitni trg".

U mesnim zajednicama "Klisa", "Stari grad" i u Sremskoj Kamenici rok za popis pomeren je do 13. novembra zato što se tamo nalazi najveći broj nelegalnih objekata.

Od 1. septembra do 13. novembra popis će se raditi u MZ "Detelinara", "Nikola Tesla", "Radnički", "Prva vojvođanska brigada", "Sava Kovačević", "Salajka", "Ostrvo", "Omladinski pokret", "Dunav", "Ivo Andrić", "Liman III", "Vera Pavlović" i "7. jul"...

Kako Građevinska inspekcija i "Urbanizam" još nisu oformili jedinstvenu bazu podataka, trenutno nije moguće saznati koliko u Novom Sadu ima nelegalnih objekata.

  • popis

    26.07.2016 18:23
    popis
    Popis se aktivno radi. Na Adicama je zavrsen. KLisa se radi, produzen je rok, a cak i Novo naselje se radi vec 2 meseca iako nije tako po prvom planu bilo predvidjeno.
  • Lala

    25.07.2016 13:52
    Ajte malo u Fjutog, Vjeternik, Ad'ce i na Klisu.
  • Sluge

    25.07.2016 10:46
    I ono što je bilo legalno, ima da postane nelegalno!
    Apetit je to.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti