Cvetna pijaca danas i sutra na platou Spensa

Prva "Cvetna pijaca" ove sezone održaće se danas i sutra, 16. i 17. septembra, od 8 do 20 časova, na platou Spensa.

Manifestaciju organizuje Pokret gorana, već trinaestu godinu zaredom, sa ciljem da svi posetioci na jednom mestu pronađu sve što im je potrebno za uređenje vrtova, balkona i domova.

 "Cvetna pijaca" imaće tri celine:

Izložba cveća, sadnica, semenske robe i opreme za uređenje bašte; Izložba meda i zdravstveno-bezbedne hrane i Izložba starih i umetničkih zanata.

Od pratećih sadržaja, Pokret Gorana najavljuje i radionice o kompostiranju, sadnji i nezi sezonskog i saksijskog cveća, drveća i grmlja, ekološke i kreativne radionice, kao i promociju aktuelnih ekoloških aktivnosti, promociju volonterizma i upoznavanje građana sa radom Zelenog telefona.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti