Trening o postizanju uspeha 8. i 9. oktobra u Novom Sadu

Trening iz Nauke ličnog prosperiteta (NLP), koja objašnjava kako uspešne osobe razmišljaju, održaće se za vikend, 8. i 9. oktobra u Novom Sadu.

Neuro-lingvističko programiranje, kako se još naziva ova oblast, nastala je proučavanjem izvrsnosti i razvila je metodologiju kojom se brže ostvaruje uspeh na svim poljima. Prema rečima osnivačice prvog NLP Instituta u Srbiji Slavice Squire, za uspeh u poslu neophodna je dobra komunikaciona veština kojom bi se uticalo na ljude u okruženju.

"Takav pristup vam je potreban kako biste uspeli u vašem poslu, a upravo u tome pomaže NLP metodologija, ona može da vam bude odličan alat za brži put ka ostvarenju vaših vizija. Naša ideja je da ljudima pomognemo kako da razumeju te alate i ovladaju njima, tako da ih primenjuju ne samo poslovno, nego i u svakodnevnom životu. Stremimo ka tome da polaznicima damo ideje kako da utiču na navike i šablone ljudi iz okruženja, dakle njihovih ukućana ili kolega, ali uz potpuno poštovanje etičnosti", kaže Squire.

Ona dodaje da se na treninzima koriste sva znanja koja pojedinac ima i usmeravaju se ka postizanju ciljeva. Trening je, prema rečima Squire, kreiran kao kombinacija zahteva Internacionalne Asocijacije za NLP, koja podrazumeva stručnost trenera, maksimalan broj sati vežbe, i najnovijih naučnih istraživanja.

Zainteresovani će posle prvog treninga imati priliku da odluče da li žele da nastave sa daljom edukacijom, odnosno da pređu na "NLP Practitioner" trening koji ima devet modula. Nakon završenog treninga polaznici dobijaju internacionalni sertifikat.

Više o samim modulima koji su nude na "NLP Institutu Slavica Squire" možete saznati OVDE.

Kako je broj mesta na treningu ograničen, potrebno je što pre poslati prijave na imejl office@nlpinstitut.com ili pozvati broj telefona 064/ 645-13-98.

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti