Sajam zapošljavanja 13. aprila na Spensu, u toku prijave

Sajam zapošljavanja održaće se u četvrtak, 13. aprila u Zapadnom holu Spensa.
Sajam će se održati od 10 do 15 časova.
 
Svoje učešće na sajmu poslodavci mogu prijaviti do 6. aprila u prostorijima novosadske Filijale Nacionalne službe za zapošljavanje, u Ulici Alberta Tome 2, u kancelariji 12 (u prizemlju). 
 
Prijavu je moguće dostaviti i mejlom na adresu igor.pesakovic@nsz.gov.rs i dragana.jaksic@nsz.gov.rs. Više informacija u vezi sa prijavljivanjem moguće je dobiti i telefonom, na brojeve 021/488 55 01 i 021/488 55 21. 
 
Poslodavcima će na sajmu na raspolaganju biti  besplatna profesionalna selekcija prilikom izbora kandidata i mogućnost korišćenja finansijskih olakšica pri zapošljavanju. 
 
Zainteresovani nezaposleni građani treba da se jave svom savetniku radi evidentiranja učešća i informisanja o pripremi za sajam. NSZ savetuje nezaposlene da pre dolaska na sajam završe Obuku za aktivno traženje posla u organizaciji Filijale (pisanje radne biografije, priprema za intervju sa poslodavcem i ostali saveti), kako bi se na najbolji način predstavili poslodavcu. 
  • Poslodavac

    03.04.2017 22:31
    Koji posao sa ovakvim minićima
    Da li je ovo dres-kod za konkurisanje za posao? Tako se dobija danas posao?
    Kad mi takav minić dođe - ja znam šta joj je jedini kvalitet.
    I pored takvih minića i sevanja gaćica treba ostali radnici da mi rade normalno?
  • .

    03.04.2017 10:30
    .
    hahahahahahhahahaha

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Da li će Novosađani slušati Beograd?

Po prvi put od 2016. godine deluje da je opozicija u Novom Sadu koliko-toliko na nogama. Nije sjajno, ali je rezultat koji bi prodrmao aktuelnu vlast bio na vidiku.