Novosađanin uhvaćen u prodaji kokaina

Novosadska policija podneće krivičnu prijavu protiv 31-godišnjeg Novosađanina, zbog sumnje da je neovlašćeno proizvodio i stavljao u promet drogu i zbog nedozvoljene proizvodnje, držanja, nošenja i promet oružja.
Novosađanin uhvaćen u prodaji kokaina
Foto: 021.rs
On se tereti da je juče, u Novom Sadu, prodao paketić supstance za koju se sumnja da je kokain jednom Novosađaninu, a kasnijim pretresom stanova koje koristi, policija je pronašla još 15 takvih paketića sa istom supstancom, veću količinu novca, za koji se sumnja da potiče od prodaje narkotika, kao i municiju za automatsku pušku.
 
Policija je od osumnjičenog privremeno oduzela i audi, u kome je Novosađanin neposredno nakon kupoprodaje zaustavljen, a protiv Novosađanina koji se tereti da je kupio kokain biće podneta krivična prijava zbog sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga.
  • marko

    16.06.2017 09:51
    Bedni ste
    A kad ga pustaju sa nanogicom?
  • Xtzhhj

    16.06.2017 05:34
    Neovlašćeno znači da je radio mimo njih
  • Jos jedan N.N.

    15.06.2017 23:43
    Vest koja nista ne govori
    Ko?
    Fotografija?
    Gde zivi?

    Mozda mi je komsija!
    Skrenuo bi paznju svojoj deci na njega, samo kad bi znao o kome se radi...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti