"Olimpijske igre" u četvrtak u Sokolskom domu

Manifestacija "Olimpijske igre" u kojima će učestvovati deca koja pohađaju vrtiće Radosnog detinjstva, održaće se u četvrtak, 17. maja u Sokolskom društvu "Vojvodina", Ignjata Pavlasa 2-4.
"Olimpijske igre" u četvrtak u Sokolskom domu
Foto: 021.rs
Na takmičenju će učestvovati 120 dece predškolskog uzrasta, a samo takmičenje se sprovodi u dva kruga kvalifikacija. U finalu učestvuju pobednici finala svih devet pedagoških jedinica. Finale "Olimpijskih igara" će biti u vrtiću "Guliver".
 
"Ove godine je ostvarena saradnja sa stručnim saradnicima za fizičko vaspitanje iz PU "Boško Buha" Vrbas, PU "Bambi" Kula i PU "Včelka" Bački Petrovac. Naš vid organizacije i igre koje su zastupljene u tamičenju su im se jako svidele i ideja je da oni organizuju svoje "Olimpijske igre" u svojim opštinama. Zajednički stav je da nakon završenih finala u svojim opštinama organizujemo međuopštinske "Olimpijske igre" u kojima će učestvovati pobednici Novog Sada, Vrbasa, Kule i Bačkog Petrovca", navode u "Radosnom detinjstvu".
 
Početak manifestacije je u 9:15 časova

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti