Čistoća isprobala novu cisternu za pranje ulica

JKP "Čistoća" je u noći između četvrtka i petka isprobala novu cisternu za pranje ulica.
 Čistoća isprobala novu cisternu za pranje ulica
Foto: 021.rs

U ovom preduzeću za 021.rs navode da se radi o jednom od nekoliko vozila koja će obnoviti vozni park.

Kako su naveli, ove godine već su nabavljena dva kamiona za pražnjenje podzemnih kontejnera, dva autosmećara, jedan autopodizač, jedan kamion za pražnjenje korpi za otpatke, cisterna za pranje ulica i tri laka ekološka električna vozila za odnošenje otpada.

Do kraja godine biće nabavljene i dve autočistilice, jedan buldožer, kao i jedno multifunkcionalno vozilo sa priključcima.

  • ns

    23.09.2018 23:36
    Secam se onoga da ce po telepu ici privatni radnici i kupiti djubre. Ahahahahaha, bioloski otpad kasne nekada i po 4 nedelje da odnesu. Onda kada prodju svi ti prokljucali sokovi iz dzakova i kamiona smrde po ulicama da se povraca. Ali da mi na telepu ne zasluzujemo pranje ulica.
  • Srdjan

    23.09.2018 12:20
    neperivo
    Koliko kradu novaca od preduzetnika trebali bi da lizu ulice, faktura za uslugu koju nikad nisu izvrsili a svaki mesec uredno posalju racun
  • /

    22.09.2018 13:19
    /
    i sada ce botovi da nas ubedjuju da se ulice i dalje polivaju kao nekada

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti