Miletić prešao u Vesterlo posle svega sedam meseci u Vojvodini

Dosadašnji fudbaler Vojvodine Nemanja Miletić (25) od danas je zvanično novi član belgijskog kluba Vesterlo, saopšteno je iz novosadskog prvoligaša.

Kako se navodi, kontakt između Belgijanaca i Vojvodine uspostavljen je pre revanš utakmice plej-ofa za Ligu Evrope protiv AZ Alkmara, a odmah nakon meča, Miletić je otputovao u Belgiju na lekarske preglede.

Ugovor je potpisao na dve godine, sa opcijom da saradnja bude produžena na još jednu sezonu. On je ujedno Vojvodini oprostio sva dugovanja koja ima prema njemu, a u korist razvoja omladinske škole "Ilija Pantelić".

Miletić je u Vojvodinu stigao u januaru iz čačanskog Borca, zajedno sa Dušanom Jovančićem. U postavi Nenada Lalatovića, koji je prethodno vodio upravo Borac, Miletić je bio standardni prvotimac, a odigrao je ukupno 25 utakmica. Pre Borca nastupao je i za kraljevačku Slogu u kojoj je počeo profesionalnu karijeru.

Inače, njegov ugovor sa Vojvodinom bio je do juna 2018. godine.

  • Zivan

    27.08.2016 14:43
    Cilj je da se Vojvodina narednih godina kontinuirano i sa sve visse uspeha nadmece u evropskim takmiccenjima, a to nece moci ako dobri fudbaleri budu odlazali, pogotovo ne ako se budu i dalje prodavali za tepsiju ribe..
  • bronco

    27.08.2016 14:05
    Ako je istina ono što se priča, otišao je za tepsiju ribe. Slične novce smo dobili i za Stanisavljevića onomad. U svakom slučaju, srećno mu bilo, nije se štedeo u dresu FKV.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Naslovna - Fudbal

Mažić sudi večiti derbi

Najbolji srpski arbitar Milorad Mažić sudiće sutrašnji "večiti" derbi između fudbalera Partizana i Crvene zvezde.

Ronaldu peta Zlatna lopta

Fudbaler Real Madrida Kristijano Ronaldo dobitnik je nagrade Zlatna lopta za najboljeg igrača sveta u 2017. godini, saopštio je magazin Frans fudbal.

RTS bez prava prenosa mečeva fudbalske reprezentacije

Radio-televizija Srbije (RTS) ostala je bez prava prenosa utakmica fudbalske reprezentacije Srbije u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2020. godine, samog kontinentalnog šampionata i utakmica Lige nacija, objavila je Evropska fudbalska unija.

Italija posle 60 godina bez Mundijala

Fudbalska reprezentacija Italije, četvorostruki prvak sveta, neće igrati na Mundijalu u Rusiji, pošto je u revanš meču baraža u Milanu odigrala 0:0 sa Švedskom.

Piksi ponovo glavni kandidat za selektora

Dragan Stojković Piksi, uprkos tome što je u sredu produžio ugovor sa kineskim klubom Guangdžou RF do 2021. godine, dobio je dozvolu kluba da pregovara oko preuzimanja reprezentacije Srbije.

Debituje Milinković-Savić, u timu i Grujić

Vršilac dužnosti selektora fudbalske reprezentacije Srbije Mladen Krstajić saopštio je spisak igrača za mečeve protiv Kine i Južne Koreje na kojem je i Sergej Milinković-Savić iz Lacija.