Poginuo glumac "Zvezdanih staza"

Glumac Anton Jelčin, koji je široj publici poznat po ulozi Čehova u filmovima "Zvezdane staze" i "Zvezdane staze: Prema tami", poginuo je u saobraćajnoj nesreći, prenosi CNN.

Jelčin je poginuo kada je izašao iz svog automobila ispred kuće u kojoj živi kako bi se našao sa prijateljima na probi.

Auto je iznenada krenuo unazad i udario Jelčina, pribivši ga uz zaštitnu ogradu i nanevši mu smrtonosne povrede, potvrdila je predstavnica policije Los Anđelesa Dženifer Hauzer za CNN.

Detalji ovog tragičnog događaja još uvek nisu poznati.

Jelčin je bio američki glumac ruskog porekla. Rođen je 1989. godine u Sankt Peterburgu.

Glumačku karijeru je počeo nastupajući u televizijskim serijama i holivudskim filmovima "U paukovoj mreži" i Potonula srca" iz 2001. godine. Nakon pojavljivanja u mini-seriji "Oteti" Stivena Spilberga, Jelčin je nastupio u komediji Haf i igrao epizodne uloge u još nekoliko serija do 2006. kada se posvetio filmskoj karijeri. Od tada je ostvario značajne uloge u kriminalističkom filmu "Alfa mužjak", komediji "Čarli Bartlet", ljubavnoj drami "Do ludila" i rimejku horora "Noć strave".
Tagovi: Zvezdane staze , Anton Jelčin

  • Bar

    20.06.2016 13:41
    nije
    Bar nije umro zbog kredita u švajcarcima, nego sudbina koliko god okrutna zna da bude.
  • Boki

    19.06.2016 23:40
    Faaak, dobar lik skroz, bas je dobroodradio lik starijeg Cehova... E stvarno besmisleno...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Poznati

Tejlor Svift postala milijarderka

Američka pevačica Tejlor Svift je postala milijarderka, prema najnovijoj rang listi bogatstva svetskih poznatih ličnosti koju je preneo časopis Forbs.

Svađa političara u Aziji zbog Tejlor Svift

Ugovor Tejlor Svift s organizatorima njenih koncerata u Singapuru, gde će ona u sklopu svoje svetske turneje održati čak šest konceata, prerastao je i u političko pitanje u jugoistočnoj Aziji.