Del Boju prete smrću

Britanskom glumcu Dejvidu Džejsonu, čuvenom po ulozi Del Boja u seriji "Mućke", dodeljeno je 24-časovno obezbeđenje nakon što je dobio pretnje smrću, prenosi magazin NME.
Džejsonu su dodeljena dva telohranitelja, a pojačano je i obezbeđenje na snimanju serije "Still Open All Hours", nastavku popularne serije koja se na BBC-u emitovala od 1976 do 1985. godine.
 
Izvor sa snimanja rekao je za tabloid "San" da nakon što su Džejsonu upućene pretnje, niko ne želi da rizikuje.
 
"Producenti i obezbeđenje su nam rekli da postoji prava pretnja. Obezbeđenje je mnogo jače nego prethodnih godina, i (Džejson) ima dva telohranitelja koji idu svuda sa njim. Prate čak i njegova kola kada odlazi sa snimanja", tvrdi sagovornik britanskog tabloida.
 
Još nije poznato zašto je 77-godišnji glumac meta pretnji, navodi NME.
  • Lale

    25.09.2017 10:39
    Nemoj neko da nam dira Dell Boya, poslaćemo mu braću Driscoll...
  • South London

    24.09.2017 18:22
    Pekam
    Takvoj legendi mogu samo da brisu guzu a ne da prete.Jos je i navijao za cuveni Millwall,tako da nebi voleo da se nadjem u kozi tih opasnih momaka koji mu prete! :)
  • bxgsg

    24.09.2017 17:20
    Nije samo srbija zemlja blesavih i izopačenih

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Poznati

Svađa političara u Aziji zbog Tejlor Svift

Ugovor Tejlor Svift s organizatorima njenih koncerata u Singapuru, gde će ona u sklopu svoje svetske turneje održati čak šest konceata, prerastao je i u političko pitanje u jugoistočnoj Aziji.