VIDEO: Napravljen sladoled Toblerone

Za sve ljubitelje Toblerona stiže savršena vest.
Objavljeno je da je od sada u prodaji sladoled Toblerone. Zasad se prodaje u britanskom Tesku za tri funte, a kao i u čokoladi, u sladoledu se nalaze čokolada, med i bademi. 
 
Svaka kutija ima tri sladoleda pa ih možete podeliti s dragim ljudima (ili ne morate).
 
Pre godinu i po dana Toblerone čokolada je promenila izgled, što nije najbolje prošlo kod fanova. Mondelez International, američka firma zaslužna za poznatu čokoladu, pravdala se da su morali da biraju da li će smanjiti težinu ili povećati cenu, za šta su okrivili Bregzit i veću cenu sastojaka.
 
Razmak između trouglova, koji su bili zaštitni znak Toblerona, povećan je (što je rezultiralo smanjivanjem težine s 400 na 360 grama odnosno sa 170 na 150 grama), a to je mnoge veoma razočaralo.
 
  • Ivana

    30.07.2018 21:19
    I ja
    I ja imam stapic na kome sa obe.strane pise toblerone... pokusavam da saznam ima li nagradne igre... ne ide
  • Ivan

    19.06.2018 16:54
    Nagradna igra?
    Da li oni imaju nagradnu igru? Izvukao sam štapić i na obe strane piše Toblerone. Hvala

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Hrana i piće

Zašto su kutije za picu četvrtaste a ne okrugle?

Posude za isporuku sveže pečene pice postoje najmanje od 19. veka, kada su napuljski pekari stavljali svoje proizvode u višeslojne metalne stvari poznate kao stufe, a zatim ih slali uličnim prodavcima

Može li se jesti previše voća?

Voće je neizostavni deo uravnotežene ishrane jer, zahvaljujući vlaknima, pruža osećaj sitosti, hidrira organizam, a ćelije snabdeva energijom.