VIDEO: Lekari se svađali za vreme operacije trudnice

Dva lekara jedne indijske bolnice suspendovana su nakon što se internetom proširio snimak na kome se vidi njihova svađa usred operacije, dok je između njih bila trudna pacijentkinja.
Besna reakcija ljudi koji su odgledali snimak nije ostavila drugu mogućnost bolnici Umaid iz Radžastana nego da ih suspenduje, dok se ne utvrdi šta se tačno dogodilo.
 
Iz bolnice su potvrdili da su pacijentkinja i njena beba dobro. Rekli su da je snimak autentičan, ali da ne znaju ko ga je snimio i objavio.
 
Na snimku se mogu čuti uvrede koje doktor Ašok Nanival i njegov kolega Matura Lal Tak upućuju jedan drugome, pre nego što su počeli da se raspravljaju o tome da li je pacijentkinja jela nešto pre operacije.
 
Njih dvojica će biti udaljeni sa posla, dok bolnica ne sprovede internu istragu o celom slučaju.
 
  • White Power

    01.09.2017 14:23
    Divljaci
    Indijanci.
    Iz indije.
  • Nervirach

    01.09.2017 10:47
    Sta li tek nasi rade? Svadjaju se oko para, Ovi makar oko struke.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Magazin