Avion prinudno sleteo da bi putnici išli u toalet

Avion kompanije Delta erlajns, koji je u subotu poleteo iz Njujorka za Sijetl, prinudno je sleteo na aerodrom u Montani da bi putnici otišli u toalet.
Avion prinudno sleteo da bi putnici išli u toalet
Foto: Pixabay (ilustracija)
S obzirom na to da većina toaleta u boingu 757 nije bila u funkciji, u jednom trenutku se ispred njih formirao veliki red.
 
"Svi toaleti bili su zauzeti, a putnici su 'zaista morali da idu'", navodi se u izveštaju kompanije. Avion je zato sleteo u Bilings, koji je bio udaljen 320 kilometara od njegove rute.
 
Letelica je nakon sletanja odvezena u teretni deo, jer izlazne kapije nisu bile dostupne.
 
Delta navodi da je osoblje tada postavilo stepenice na izlaz da bi putnici "mogli da se iskrcaju kako bi se oslobodili nakupljenog pritiska".
  • Drum

    08.12.2017 12:07
    A na slici Boeing 767...
  • Ns

    08.12.2017 09:51
    Super
    Ovò je nestvarno!!!! Samo da ne postane praksa!
  • haha

    08.12.2017 00:30
    Haha
    Hahahahahaha....

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Magazin