Zašto su bele kuhinje najpopularnije?

Bela boja definitivno ne izlazi iz trenda – kako u modi tako i u dizajnu enterijera.
Bela boja je veoma popularna jer odgovara svim stilovima: od tradicionalnih pa do kuhinja modernim linijama. Podjednako se koristi kako za velike tako i za male prostore jer reflektuje svetlost pa čini da čak i male kuhinje izgledaju veće.
 
Beli frontovi vam dopuštaju da na otvorenim policama ili delu sa staklenim frontom izložite vaše šareno posuđe ili dekorativne predmete bez bojazni od preterivanja s koloritom. Pored ovoga, lični pečat belim kuhinjama može se lako dati i odabirom ručkica.
 
Zidove kuhinje takođe možete obojiti u bilo koji boju bez straha od greške: od neutralnih boja pa sve do jarkih nijansi.
 
Takođe, sa belim frontovima vam je olakšan izbor radnih ploča. Opredelite se za mermernu, drvenu ili radnu ploču od pločastog materijala bilo koje boje. Ukoliko hoćete da izgled pločica stavite u prvi plan, rešenje je naravno jednostavna bela kuhinja.
 
Stoga, ukoliko niste sigurni za boju vaše buduće kuhinje – odlučite se za belu i nećete pogrešiti.
  • Sremac

    24.07.2016 07:14
    Bela nije boja.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Porodica i dom

U Srbiji sve manje brakova i sve više razvoda

Načelnica Odeljenja za demografiju Republičkog zavoda za statistiku (RZS) Gordana Bjelobrk rekla je da je tokom 2022. godine u Srbiji sklopljen 32.821 brak, što je 2.987 brakova manje nego 2011.