VIDEO: Uplakanog mladoženju pištoljem naterali da se oženi

Mladoženju u indijskom gradu Biharu navodno su pištoljem prisilili da se oženi.
VIDEO: Uplakanog mladoženju pištoljem naterali da se oženi
Foto: Pixabay
Snimak venčanja pokazuje kako mladić neutešno plače tokom obreda. U jednom trenu rođaka mu briše suze s lica dok on traži da ga ostave na miru.
 
Kad je odbio da stavi tradicionalnu crvenu boju na svoju nevestu, njeni rođaci su mu rekli: "Nisi na vešanju nego na venčanju."
 
Dvadesetdevetogodišnjeg inženjera Vinoda Kumara navodno je na putu do posla oteo nevestin brat zapretivši mu pištoljem. Kad se nije pojavio kod kuće, njegova zabrinuta porodica je kontaktirala policiju, a tek tada ih je neko pozvao sa skrivenog broja i obavestio o njegovom venčanju.
 
Kumar je svoju nevestu upoznao na venčanju zajedničkog prijatelja, a njena porodica je zatražila da je oženi.
 
Iako se ovako nešto ne događa često u Indiji, ponekad otimaju buduće muževe za svoje ćerke kako bi izbegli da moraju da daju veliki miraz kojim bi privukli poželjnog muškarca.
 
Od 2016. u Indiji je oteto gotovo 3.000 mladoženja, a ni jedan od tih brakova nije bio poništen.
 
Nakon venčanja Kumar je tražio policijsku zaštitu.  
 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Porodica i dom