Turisti proterani iz Maču Pikčua zbog golih zadnjica

Trojica evropskih turista - Nemac, Švajcarac i Holanđanin proterani su iz Maču Pikčua, slavnog grada Inka na jugu Perua, jer su se fotografisali golih zadnjica, objavila je policija.
Turisti proterani iz Maču Pikčua zbog golih zadnjica
Foto: Pixabay
"Trojica turista svukla su pantalone i fotografisali se pokazujući zadnjice", izjavio je policajac Martin Flores. "Nije dopušteno tako nešto uraditi na tom mestu. U skladu sa internim pravilima koja su ovde na snazi, trojica turista proterana su iz grada, ali nisu uhapšeni", dodao je on.
 
Trojicu krivaca, 21-godišnjeg Nemca, Švajcarca od 24 godine i 26-godišnjeg Holanđanina proterali su iz svetski poznatog naselja policija i upravnik arheološkog parka Ronald Kispe.
 
Peruanske vlasti smatraju uvredom skidati se u Maču Pikčuu, tvrđavi iz 15. veka, udaljenoj 80 kilometara od Kuska, i uvrštene 1983. na Uneskovu listu svetske kulturne baštine.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Putovanja

Airbnb zabranjuje kamere u stanovima za izdavanje

Digitalna platforma za iznajmljivanje smeštaja Airbnb saopštila je da će do kraja sledećeg meseca zabraniti upotrebu unutrašnjih sigurnosnih kamera u zajedničkim prostorima smeštajnih objekata.