VIDEO: Tvrdila da joj je pas vegetarijanac, on izabrao posudu sa mesom

Jedna vlasnica psa ostala je zbunjena pred TV kamerama nakon što je njen četvoronožni ljubimac odabrao meso umesto povrća.
Lusi Karington svoju haskicu Storm ovo leto držala je na vegetarijanskoj dijeti. Kad je 31. avgusta gostovala u britanskoj emisiji "This Morning", voditeljima i gostima rekla je da veruje da Storm sad želi da jede samo povrće. 
 
Skot Miler koji je gostovao u emisiji rekao je Lusi da psu ne daje izbor, a tad je uskočio voditelj. 
 
"Kažete da psi nemaju izbor, ali u ovom programu imaju", rekao je i za nekoliko sekundi Storm je već žvakala meso.
 
  • Tadija

    11.09.2018 16:24
    Telep
    Moji kerici jedu samo povrce i koziji sir!
  • G

    07.09.2018 11:54
    @Orwell Vegan - gospodine, vi se morate lečiti. Vi ste postali apsolutno uvereni u sopstvenu konstrukciju izvitoperene "stvarnosti" da ste u potpunosti izgubili nit sa realnošću te zbog toga bez prestanka dajete krajnje apsurdne izjave i postavljate kvazi-naučne teze koje nemaju nikakvog uporišta. Morate se lečiti što pre, ovakvi postajete velika opasnost za svakoga u vašoj okolini.
  • mojih 50 para

    05.09.2018 17:51
    @Orwell Vegan
    Pas je evolutivno nastao od vuka. Dakle čovek je uzeo štene vuka, pripitomio ga da mu čuva pećinu a za uzvrat ga je hranio mesom. Ne ovasom, krastavcima, rotkvicama i paradajzom, već mesom.
    U početku dinosaurusi su većinom bili biljojedi. Jeste da je bilo manje mesoždera, ali kako se smanjivala paša za biljojede, tako je opadao i broj mesojeda, predatora. Sličan primer imamo i danas u prirodi. E sad pitanje. Kako promeniti evolutivni tok jednog bića koje je milionima godina prilagođavano da jede tako kako jede i odjednom ga terati da pređe na drugi vid ishrane? Koja je poenta? Da taj pas živi duže? Dobili bi nešto između kornjače i psa. Znači žvaće kao kornjača i kreće se kao kornjača samo nije više pas. Opala mu je dlaka i dobija oklop. Naravno pod uslovom da ga hranite paradajzom jedno 1000000 godina.
    Na kraju bi evolutivno dobili kornjaču. Naravoučenije, ako čovek menja sebe to je ok. Ugradi silikone, prebaci patku sa patka na kokošku (sex change), ali ako taj čovek počne da menja sva druga živa bića oko sebe, onda to postaje besmisleno. Pustite kucu da jede šta hoće, a kornjači dajte paradajz.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Svet životinja

Pavlov ne bi bio iznenađen: Psi nas razumeju

Nova studija o moždanim talasima, objavljena u časopisu "Current Biology", ukazuje na to da slušanje imena njihovih omiljenih igračaka kod pasa aktivira memoriju za objekte sa kojima su povezani.