Život
07.02.2015.
18:46
Kompanija Gugl pokrenula je novu reklamu za androide, pod sloganom "Be together. Not the same".
  • Zoe

    07.02.2015 20:20
    Možemo i moramo zajedno.Svi smo isti,živa smo bića ali se i razlikujemo.Jedino čovek bez drugih živih bića i prirode ne može opstati a priroda,biljni i životinjski svet bez čoveka i te kako može jer ima svo vreme ovog sveta da se regeneriše i uspostavi ravnotežu.Mnoge biljne i životinjske vrste su izumrle ili su veoma blizu nestanka pa je samim tim i ljudski život ugrožen.Zemljišta su sve manje obradiva i plodna zbog upotreba otrovnih pesticida.Seku se šume brže nego što se sade mlada stabla.Gradovi imaju sve manje travnatih površina a sve više betona,izduvnih gasova četvorotočkaša,fabrika...U mora i reke se izlivaju otrovne materije,klima se rapidno menja...Među ljudima je sve manje empatije i razumevanja prema drugima naročito prema životinjama.Trujemo,sečemo,mučimo i ubijamo ne shvatajući ozbiljno ovu reklamu.
  • Nena

    07.02.2015 19:22
    Sjajno! :D

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna