Autor: agencije

Život
17.02.2017.
21:58
Velike kompanije prodaju kvalitetnije prehrambene proizvode u Austriji nego u Mađarskoj, iako bi trebalo da su isti, pošto je reč o istim markama proizvoda, upozorila je mađarska vlada.
  • raZarac

    18.02.2017 13:14
    Eurokrem vs Nutela
    Kupuj domace , ako nam je ista domace od proizvoda ostalo da jedemo. . . Poznato je da od proslog mlenijuma da niko nista nije uradio po pitanju kvalitetnije proizvodnje hrane. Po dzepu se oseti da jedemo samo skuplju.
  • Lagano...

    18.02.2017 09:37
    Zna se
    Ja to ustanovio na hlebu i mleku, Srbija - Grčka.
  • Jeremija

    18.02.2017 00:12
    Wellcome to the Club , ili ti NA ZAPADU NIŠTA NOVO !
    Pomislite samo šta jedemo mi u Srbiji od tih proizvoda (koji kvalitet) ... !!! , a kakvi su ti isti u afričkim prodavnicama !!!?
    Hahahahaha
    A mi njima (EU) , prodajemo naše NAJKVALITETNIJE voće , povrće .... i ostale proizvode , koji oni nama uredno vrate kada nije nešto po ZAKONU !!!
    Hahahahaha ... od sada jedem samo čokolade iz EU ... ma neću ni njih , naše imaju MNOGO veći % kakaoa !
  • dule

    17.02.2017 22:37
    "Evropska komisija odgovorila je da su optužbe da se proizvodi razlikuju po kvalitetu neosnovane navodeći da multinacionalne kompanije mogu slobodno da prilagođavaju svoje proizvode različitim tržištima."

    Super. Ogromna socijalistička EU ipak ima granice. Izgleda da su oni socijalisti uglavnom prema Francuzima, Nemcima, Holanđanima, Belgijancima. A kad treba da budu socijalisti prema Slovacima i Mađarima, e onda ćemo da se igramo tržišta. Dosledno.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna