Autor: B92

Život
31.07.2017.
13:32
Svaki treći roditelj u Srbiji bi ošamario svoje dete ako se "ponaša nepodnošljivo", pokazuju rezultati ispitivanja agencije "Smart Plus Research".
  • @@ha

    01.08.2017 16:21
    Odakle prica? Pa evo npr. odavde. Ako svakoga dana otvoris vesti, na bilo kojem sajtu, bar jedna nova je o nekoj zeni nad kojom je izvrseno nasilje. Druga varijanta je muskarac nad muskarcem, slabijim ili manje mocnim od sebe. Ne secam se kad sam poslednji put procitala pricu o nasilju zene nad muskarcem. Iako ne sumnjam da je nekad neka bila, toliko su retke da je stvarno sramno stavljati ih u isti kos i time relativizovati i umanjivati problem. Patologija patrijarhalnog i nasilnog drustva na Balkanu se uci u udzbenicima.
  • @ha

    01.08.2017 01:18
    gospodjo, u naslovu stoji - Svaki treći roditelj-odakle znate kog je pola roditelj i odakle vam prica o zeni, prolaznicima, braci po picu? mozda ocekujete da treba da pise roditeljka ili ste naprosto maliciozni?
    takodje je nejasno zasto delilac pravde mora biti uvek fizicki jaci i muskog pola? imamo gomilu primera sa deliteljkama pravde koje nisu bile jace, uostalom, sad imate nov zakon gospodjo pa mozete da samarate (gluposti) koliko hocete
  • ha

    31.07.2017 16:13
    Pa ne samo dete. I zenu. I komsiju. I prolaznika. i bracu po picu sa susednim stolom u kafani. I drugog vozaca u saobracaju. Upadljivo je da razlog nije univerzalan, moze biti bilo sta sto je delilac pravde procenio da mu je nepodnosljivo, a druga karakteristka je i da objekat nije toliko vazan, samo da je slabiji od njega tj. da ne moze da se adekvatno brani i vrati istom merom. Fuj.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna