Autor: Radiosarajevo.ba

Život
06.12.2017.
13:57
Podvodni fotograf Taviš Kembel snimio je vrlo uznemirujući prizor u vodama blizu Britanske Kolumbije u Kanadi.
  • Joka

    07.12.2017 08:54
    Veganci u mirovnoj misiji, ili ti ulozi Majke Tereze...Pustite narod da konzumira šta želi.
    Predlažem da organizujete okrugli sto i ljudima predstavite vaša iskustva na temu veganstva.Rado bih prisustvovao.Imali biste više stila nego "Prijatno mesožderi"-zaista smešno.
  • Sonja

    06.12.2017 17:01
    demonizacija
    Naravno da ne treba da se demonizuju fabrike. One samo rade ono sto mi trazimo. A mi trazimo da se u nase ime ubija milijarde zivotinja godisnje. Gde ocekujete da zavrsi taj otpad. On svakako zavrsava u vodi, kao i otpadi iz fabrika, od pesticida, otpad sa industrijskih farmi, citajte o mrtvim zonama u okeanu. Riba je toliko postala zatrovana toksinima da vise ne spada u zdravu hranu.

    Ljudi kazu - sve je zatrovano, ali ne kapiraju da su ribe, narocito grabljivice, veoma toksicne usled biomagnifikacije. Kada jedete samo biljke, toksini iz zemlje i vode su minimalni, mozete ih i oprati u velikom broju slucajeva (ispirite pirinac npr). Kada jedete zivotinje, toksini su u masnom tkivu i misicima, ne mozete ih skinuti i nalaze se u desetinama puta vecem procentu nego u biljkama usled bioloske magnifikacije.
  • Orwell Vegan

    06.12.2017 15:21
    Istina
    Prijatno mesozderi.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna