Autor: BBC News na srpskom

BBC
26.10.2018.
16:08 > 17:00
Zima dolazi, satovi se pomeraju i temperature će padati. Da li ste spremni?
  • Vreme i nevreme

    28.10.2018 07:55
    Sve nabrojano ima najmanje veze sa vremenskim promenama.
    Nismo ni mislili unapred kakvo je vreme, i šta nam se sve može desiti, šta treba ili ne treba da osećamo, dok smo živeli kao ljudi, dok smo imali državu, posao, sigurnost...Tada nam nisu trebala "istraživanja" koja nas dodatno ubijaju u pojam, sugerišući nam unapred "kako ćemo se osećati ako ovo...ako ono..."
    Sad većina živi u kutijama od stanova, "napolje" idu kroz TV, deprimirani i ubijeni u pojam znajući da im je to što od divota i prirode koja postoji u svetu, nedostupno, nedostižno. A ne sete se da je priroda i u najbližem parku, pored reke...a to ne košta ništa.
    Živimo jedni drugima na glavi, doslovno, i to je svima ogroman teret, što pored sebe, moraju na grbači nositi i one iznad sebe, pored sebe, jer živimo u kutijama sa tankim zidovima, i sve se čuje, sve odzvanja. A tek na poslu...ako ga neko ima...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna