Autor: BBC News na srpskom

BBC
19.04.2019.
13:54 > 14:33
Crnogorski predsednik posle gotovo 30 godina u politici za BBC na srpskom o aferama i protestima, odnosima sa Beogradom i Evropom.
  • Logi

    19.04.2019 23:21
    duhovi među njima
    Oko Uskrsa i Zadušnica se uvek setim crnogorskog biračkog spiska i 55,5%.
  • Petar

    19.04.2019 14:53
    Milu se moze dosta toga s pravom prigovoriti ali je on jedini drzavnik medju ovim balkanskim politikantima.Realizovao je ili je na putu da realizuje vecinu strateskih ciljeva:
    -Samostalnost koja je dobra i za Crnu Goru i Srbiju. Zajednica dve ,po velicini jako razlicite zemlje ne moze da funkcionise bez tenzija.
    -Uveo jeC Goru u NATO sto joj otvara velike mogucnosti za razvoj i bezbednosnu sigurnost.
    -Otvorio je skora sva poglavlja za ulazak u EU.
    -Stvorio je multieticnost,toleranciju .
    Opozicija koja ga napoda ,sa casnim izuzecima,nema kredibiliteta ,a posebno prosrpske partije koje svoju retoriku zasnivaju na nacionalizmu i netoleranciji.
  • Sever Srbije

    19.04.2019 14:22
    Od nekada čojštva,junaštva i poštenja postadoše milogorci tj. mafija,secikese,šošono ljupci. Cast ono malo Srba iz Crne gore sto ostade na pravom putu poštenja i tradicije slavnih predaka!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna