Autor: BBC News na srpskom

BBC
05.05.2021.
16:49 > 17:00
U naporima da se što više građana motiviše da primi vakcinu sve češće učestvuju privatne firme i samostalni preduzetnici, a pojedini su vrlo kreativni u tome.
  • Sale

    05.05.2021 18:50
    A i nas narod moras nekako zaokupiti necim, buntovnici smo veciti i kad treba i kad ne treba..
  • V

    05.05.2021 18:42
    Tačno ono što je Vučić rekao, zbog narodne neprosvećenosti dolazimo u situaciju da nas prestiže Mađarska, a imamo sve 4 vakcine.
  • Nomad

    05.05.2021 18:19
    Samo da podelim moje mišljenje o koroni u Srbiji:
    - U startu je napravljena greška time što su dopustili da kolaju izjave o "najsmešnijem virusu u istoriji". Ja sam profesionalac, i kada nešto ne poznajem ili nemam iskustva, ili čak i da imam jako dobra saznanja, nipodaštavanje potencijalne opasnosti se nikada ne radi. Taman da nam je svima od korone otpala po jedna trepavica, sa profesionalnog aspekta uvek treba zauzeti oprezan stav.
    - Mediji, ne samo u Srbiji, već širem sveta su doživeli svoj "zvezdani" momenat utrkujući se ko će i na koji način da prenese stravične detalje, loptajući se sa ciframa obolelih i preminulih. Čast izuzecima, ali većina medija je pokazala da nemaju uopšte etike i da su samo klikovi bitni.
    - Političari su pokazali kompletnu nesposobnost petljajući se u mere i rad, umesto da su sve prepustili stručnim ljudima.
    - Niko nikada u Srbiji nije pozvao nekog stručnog da na "plastičan" način objasni kakav je virus, šta izaziva, koje su preporučene mere, itd...
    - Niko nikada nije rekao koje su prednosti i mane predloženih mera, i šta se dobija a šta gubi njihovom primenom (zdravstvene, ekonomske, socijalne)...
    - Vakcinacija je od slamke spasa postala sprdnja gde se ljudima nudi da biraju vakcine, umesto da je stručno telo odredilo po nekom kriterijumu koja vakcina je prikladna za koga.
    - Naš narod, je po ustaljenom običaju, opet počeo da traži krivca u ljudima iz senke, masonima, i slično, bežeći u neke bajke i mistične neprijatelje.
  • Biljana

    05.05.2021 17:48
    Smesno
    Presmesno sa volovima i gulasima..
  • joca

    05.05.2021 17:38
    zaboravljeni
    Nas bez antitela posle druge doze kineske vakcine su zaboravili. Proslo je skoro tri meseca, cuvamo se, u agoniji smo i konstantnom strahu da ne zarazimo sebe, clanove porodice i prijatelje i kolege. Hoce li nas se neko konacno setiti i dozvoliti da primimo drugu vakcinu?
  • istina nema

    05.05.2021 17:37
    baš veze ali
    na Jutarnjem je izašao zanimljiv tekst pod naslovom "ZATAŠKAVANJE
    Nijemci snimili razotkrivajući dokumentarac o Srbiji: ‘Hvale se s cjepivima, a o mrtvima se šuti‘"

    https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/nijemci-snimili-razotkrivajuci-dokumentarac-o-srbiji-hvale-se-s-cjepivima-a-o-mrtvima-se-suti-15070763

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna