Autor: BBC News na srpskom

BBC
04.08.2023.
11:44 > 12:00
Reporter BBC-ja proveo je dan u laboratoriji za ispitivanje vrućine kako bi utvrdio kako letnji toplotni talasi utiču na ljudsko telo.
  • Јадранка

    04.08.2023 17:45
    Изгледа у србији никога не интересује здравље само политика па нам политички радници раде а здравствени седе код куће ако ниси члан партије нема посла ако јеси има посла али несмеш да зуцнеш као мутави радник
  • Радник са улице

    04.08.2023 12:24
    Џаба шаблона ,савета и мапа ,топлота у НС једино погађа раднике и директоре у канцеларији уз климу па зато раде скраћено ,ове на улици ништа не погађа незнају јадни ни шта значи топлотни талас пошто референт заштите на раду неради на улици а јадници раде пуно радно време без хладне воде па купују по трафикама као и таблете по апотекама за гушење,нападе панике,вртоглавице,лелујања,зујања у ушима,главобоље

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna