Novosadski informativni portal 021

Info - Hronološki

Ginekolog joj napisao da ima tumor penisa

Jedna Nišlijka doživela je neprijatnost pred lekarskom komisijom, jer joj je ginekolog u Domu zdravlja, umesto šifre za genetska ispitivanja, napisao da ima tumor penisa.

Odabrano 100 polaznika za prekvalifikacije u IT sektoru

Ministarstvo državne uprave i lokalne samouprave završilo je selekciju kandidata za učešće na pilot programu prekvalifikacija u IT sektoru i izabralo 100 polaznika koji će pohađati obuke, saopšteno je danas iz tog ministarstva.

Karlos Šakal osuđen na treću doživotnu robiju

Francuski sud osudio je Iljiča Ramireza Sančeza, poznatog kao Karlos Šakal, na treću doživotnu robiju za teroristički napad u Parizu 1974. godine, u kojem su dve osobe poginule, a 34 povređene.

RIK: Nisu menjana pravila o važećim listićima

Predsednik Republičke izborne komisije Vladimir Dimitrijević negirao je navode pojedinih medija da će RIK na predstojećim predsedničkim izborima biti daleko tolerantniji prema biračima nego na svim prethodnim, po pitanju popunjavanja glasačkih listića.

Mihajlović: Fotografija rupe na putu Ljig-Preljina je lažna

Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Srbije Zorana Mihajlović izjavila je danas da je fotografija navodne rupe na autoputu Ljig – Preljina, koja se pojavila na društvenim mrežama lažna i da je to slika puta u Mađarskoj iz 2010. godine.