Novosadski informativni portal 021

Info - Hronološki

Brnabić: Bez komentara o Karadžiću

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić nije danas želela da komentariše presudu Haškog tribunala kojom je nekadašnji lider bosanskih Srba Radovan Karadžić, osuđen na doživotni zatvor.

Post-ekspres zbog štrajka ne isporučuje pošiljke

Post-ekspres, servis za isporuku pošiljaka u JP "Pošta Srbije" ne funkcioniše zbog štrajka zaposlenih u Regionalnom poštanskom centru u Beogradu, rekao je Tanjugu predsednik Samostalnog sindikata poštanskih radnika Zoran Pavlović.

Lončar: Sergej Trifunović da opravda svaki dinar

Ministar zdravlja Zlatibor Lončar apelovao je, odgovarajući na skupštinsko pitanje predsednika SRS i poslanika Vojsilava Šešelja, da nadležni organi koji su ispitivali eventualne nepravilnosti u radu Fondacije "Podrži život" Sergeja Trifunovića, taj proces dovedu do kraja.

Saobraćaj bez zastoja na putevima u Srbiji

Saobraćaj na putevima u Srbiji večeras se odvija bez zastoja, a vozačima se savetuje da voze oprezno na deonicama na kojima se izvode radovi, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS).

Indija raketom uništila satelit

Indija je tokom vežbe raketom uništila satelit u niskoj orbiti, rekao je danas indijski premijer Narendra Modi, čija zemlja je postala četvrta u svetu koja je to uspela, posle SAD, Kine i Rusije.

Na Preševu kolone zbog kvara na sistemu

Na graničnom prelazu "Preševo" je usled nestanka električne energije došlo do kvara na komunikacionoj opremi, pa samim tim i do zastoja u saobraćaju, saopštila je Uprava carina.