Novosadski informativni portal 021

Info - Hronološki

"Fantomi" iz Zrenjanina ulaze u politiku

Pokret ujedinjenih fantoma (PUF), čiji su pripadnici Miljan Čičić i Milan Pernat bili privedeni posle prošlonedeljnog protesta i upada u zgradu RTS sa belim fantomkama i električnom testerom, najavljuje ulazak u politiku i mogućnost nastupa na izborima.

Dinar slabiji u ponedeljak

Dinar će u ponedeljak, 25. marta, biti slabiji prema evru za 0,1 odsto nego danas i zvanični srednji kurs iznosiće 118,03 dinara za evro, objavila je Narodna banka Srbije.

Većina poslanika protiv potpune zabrane rijalitija

Rijaliti programi godinama unazad, zbog svakodnevnog emitovanja eksplicitnih scena, bude oprečna mišljenja. Da li ih treba ukinuti ili njihovo emitovanje prepustiti zakonima tržišta, oko tih pitanja nisu saglasni ni poslanici u Skupštini Srbije.

FOTO: Skup radikala u Beogradu, Šešelj zapalio zastave NATO i EU

Povodom dve decenije od bombardovanja SRJ, aktivisti i simpatizeri Srpske radikalne stranke danas oko podne su krenuli iz Knez Mihailove ulice u Beogradu do zgrade Predsedništva, predvođeni liderom Vojislavom Šešeljem koji je zapalio zastave Evropske unije i NATO.

I sudije krše zakon, često ne prijavljuju imovinu i primanja

Prema podacima Agencije za borbu protiv korupcije, sudije često zaboravljaju zakonsku obavezu da svaku promenu zarade prijave Agenciji, pa se često događa da se nalaze na spisku nekog od viših sudova, a da u bazi Agencije još uvek kao najsvežija stoji prijava primanja sa starog radnog mesta.