Info
31.01.2015.
10:52
Gradonačelnik Kragujevca Radomir Nikolić izjavio je da se nada "da su radnici "Čistoće" shvatili da problem čišćenja grada može da se reši iako oni štrajkuju".
  • moje ja

    31.01.2015 16:30
    istina je tamo negde
    Dosta sa glupostima o 350 radnika "Čistoće",gde samo njih 30-ak radi...niko ne spominje vozače smećara,radnike na deponiji,reciklaži,magacionere,mehaničare,radnike Zoohigijene,javnog WC-a,inkasante,pa tek onda adminisraciju...Dosta sa glupostima da ima ko da radi ako oni neće-ko će da dođe da radi u firmu koja nije primala platu mesecima-kao volonter možda...I da li je lakše platiti drugim gradovima da čiste grad nego dati platu radnicima koji su je zaradili??????
  • odakle

    31.01.2015 16:30
    ti lova, frajeru, odakle ti lova?
    A odakle mu lova da plati te druge radnike, kad za svoje nema?
  • 31.01.2015 13:34
    ko je platio gorivo da kamioni dolaze iz drugih gradova? iz svog, ili iz tuđeg džepa?
  • ja

    31.01.2015 13:11
    Krivi su drugi
    Tipično srpski. Neću da kažem da nije kriv i prethodnik ali mi se stvarno povraća od tog prebacivanja krivice.
  • D.

    31.01.2015 12:29
    Radnicka svest
    Tipicno srpski, zaista! Ali ne samo u prebacivanju krivice, nego i u stavu "ma neka mu i crkne krava". Ovi radnici sto su dovedeni, ta svetina bez mozga i svesti, nema ni predstavu o tome da su oni sledeci na redu. Da smo u zivotinjskom carstvu, to bi bila scena pokretne trake klaonice u kojoj zivotinja iza gura onu ispred da sto pre dodje to mesta klanja, ni sama ne znajuci da time i sebe gura u isto. Radnica svest i solidarnost u Srbiji nikada nije bila gora, a to sve dolazi od potomaka onih cija svest o tome nikada na ovim prostorima nije bila bolja.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna