Info
18.02.2015.
09:13 > 10:01
Petoro poslanika povređeno je u tuči koja je izbila u turskom parlamentu, tokom koje su letele stolice, a poslanici su jedni druge udarali čekićem i zvonom kojima se tokom zasedanja služi predsednik parlamenta.
  • Manjina 57

    18.02.2015 11:11
    Rodoljube,
    svaka ti je na mestu, apsolutno se slažem! Destabilizacija Turske bi imala mnogo veći negativni uticaj, kako na region a još više na celu Evropu, nego što mi to možemo i da zamislimo. Onaj ko je bio u Turskoj -ne samo na letovanju- mogao da se uveri da je ona jedan od stubova Evrope, svidelo se to nekome ili ne. Turska više nije ona zemlja (Osmansko carstvo) iz naših starih udžbenika.
  • rodoljub

    18.02.2015 10:04
    skrivalica
    Sadasnja vlast sa liderom Erdoganom nikako ne odgovara Vasingtonu i njegovoj hegemonistickoj i neokolonijalnoj politici. Sigurno je da Vasington podupire tursku opoziciju kako bi destabilizovao Erdoganovu vlast. Erdogan ima vecinu u parlamentu i moze donositi zakone kojim bi osigurao pozicije vlasti, dok opozicionari pribegavaju nasilnim akcijama, jer nemaju vecinu za legalno sprecavanje delovanja vlasti. Americka politika dozivljava poraze i svet polako postaje svestan pozadine te politike. Ta pozadina je globalno porobljavanje covecanstva i stvaranje robovlasnistva pod dominacijom vladara Amerike, pohlepnih psihopata.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna