Info
21.02.2015.
09:08
NATO upozorava da ruska vojska predstavlja opasnost za NATO i da je raspoređena u istočnoj Ukrajini, iako to Moskva poriče.
  • antiNATO

    21.02.2015 16:51
    Na ovoj slici se tačno vidi ko je opasnost za svetski mir.
    Neka svako zaključi sam, neću nikog da ubeđujem!

    www.dodaj.rs/f/44/xy/2pHjMnpN/russiawantswarlookhowclo.jpg

    Možda i da pogledamo ko troši više od polovine PLANETARNOG vojnog budžeta za razvoj svoje vojske!
    Možda i da pogledamo ko izaziva razne ratove (istorijski dokazano) daleko od svojih granica da im isti ne bi došli blizu!
    Možda i da pogledamo ko je kroz istoriju ratovao na svojim granicama, a ko je ratovao na skoro svim kontinentima!
    Možda i da pogledamo šta kažu sami američki vojni stručnjaci o ovome:
    http://stanjestvari.com/2015/02/09/амерички-војни-експерт-нико-у-историј/
    Možda da se ipak prvo upoznamo sa činjenicama pre plitkih osuda!

    Rat sledi, ali ipak treba znati ko ga izaziva!
  • Gde da posaljem

    21.02.2015 13:38
    CV
    I ja bi voleo da sam general NATO-a, tu i tamo pljujem po Rusiji i za to dobijam strasnu platu i gomilu privilegija. Usput ako i zaratim, zaratim protiv tamo neke male drzave od koje ne mogu nikako izgubiti.
  • @kptLepra - Pogresan utisak..

    21.02.2015 13:31
    Dzaba ti trud.
  • Mamika

    21.02.2015 13:15
    ?????????????????????????????????
    Avaša nije opasnost??? NATO ili MIlosrdni Anđeo? Možda na to mislite? Bagro fašistička!!!
  • kptLepra

    21.02.2015 11:54
    Pogresan utisak....
    Misje Deks... NATO-u je palo na pamet, te je i izveo narushavanje granica stranih drzava, par desetina puta od drugog svetskog rata na ovamo.

    Bile te zemlje susedi ili ne.

    Indijska, Ruska, Kineska, Pakistanska i manje vishe sve ne-NATO armije, su po sastavu vetjinski defanzivnog karaktera.

    To bi Vam trebalo govoriti otprilike sve shto treba da znate, kad formirate mishljenje oko toga, ko bi mogao biti agresorski nastrojen.

    Rusija nije nikom pretnja... Ne vojno... tj ne ako nije vojno ili na drugi nacin napadnuta... Sto je inace slucaj sa svakom drzavom na svetu.

    Ali strah od Rusije izvlachi strahovito velika budzetska sredstva iz zemalja istocne Evrope. Sredstva koja na koncu stizu u dzepove NATO drzava... vetjma USA-u....

  • Deks

    21.02.2015 11:10
    @Miodrag J. - Već u samom vašem komentaru ogleda se nelogičnost - NATO-u nikada nije palo na pamet da ugrozi granice Meksika dok Rusija neprestano i sve agresivnije ugrožava svoje južne i druge susede..
  • Miodrag J.

    21.02.2015 09:58
    ...
    Samo bih htio da ukažem na nelogičnost ove izjave - vojna alijansa koja se, nakon obećanja datog prije otprilike četvrt vijeka da se neće proširiti ni centimetar na istok, proširila na jedanaest država, uključujući tu i baltičke države i Poljsku, smatra Rusiju prijetnjom za svoju sigurnost. Zamislimo samo situaciju da Rusija sklopi vojni savez sa Meksikom ili nekom od karipskih državica koje su blizu granice sa SAD-om. Opšta pometnja bi nastala. Ne branim politiku ni jednih ni drugih u Ukrajini, ali smatram da su Zapadne države davno prešle crvenu liniju u spoljnjoj politici.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna