Info
21.02.2015.
09:30
Predsednik Rusije Vladimir Putin rekao je da je proteklih godina urađeno mnogo kako bi se ojačala ruska vojska.
  • 21.02.2015 20:28
    za @Master
    Tako je! Na žalost danas ljudi uče drugačiju (lažnu)istoriju ili to bude dosta površno. Iz kojih je to razloga znaju oni sami...
  • 21.02.2015 19:46
    kosmička pravda
    Čak i oni naj, naj, superiorniji i sve ostalo naj završe kao i svi ostali. Pitanje je samo ko će koliki teret poneti sa soboom na onaj svet?!
  • master

    21.02.2015 19:08
    komunisti....
    Marko -

    Ne brini se,nisam ucio i citao iz komunistickih knjiga,oni su obrnuli naopako.
  • @makijaveli - istorija se pon

    21.02.2015 14:52
    E bas dobro da si se setio Kurilskih ostrva. Umalo da zaboravimo na njih.
  • Marko

    21.02.2015 14:15
    @Master
    Iz kojih ste vi to knjiga učili istoriju? Sve ste obrnuli naopako.... Strašno....
  • Observer

    21.02.2015 13:26
    Kotlić
    E Masteru, a ko je zakuvao kotlić I i II svetskog Rata ? Staljin i Rusija sigurno nisu. Zna se ko je nezajažljiv, to pokazuje i danas uvodeći demokratiju.Pazite šta je još Sokrat rekao : "Kada lopovi i prevaranti, konačno demokratski preuzmu vlast, jer kriminalci i zločinci teže ka moći, nastaće gora tiranija, nego u vreme bilo koje monarhije, ili oligarhije". Putine Care, samo tako protiv bagre !
  • makijaveli

    21.02.2015 12:34
    istorija se ponavlja
    Svet je ponovo suocen sa dominacijom sile nad logikom i razumom. Svi kao da su potpuno zaboravili agresiju na Gruziju, koja kao da je bila zrtveno jagnje. Zato je i olako dozvoljeno da se isto ponovi i sa Ukrajinom. Sta je sledece na redu ? Da ne zaboravimo, da jos od II sv.rata traje okupacija Japanskih (Kurilskih) ostrva. Ko je sledeci na redu, Balticke zemlje ili nesto trece !
  • panonius

    21.02.2015 10:31
    fajter
    Kada je svetska ekonomija u ozbiljnom čabru kojem se ne vidi skoro rešenje, ovaj lik vidi izlaz u nekom većem fajtanju sa ku.atima. Dobro rešenje , nema šta... Makar vojne industrije ima da se razvijaju punom parom. Pa valjda će tu neko nešto da zaradi. Sve je ovo suvi biznis!
  • master

    21.02.2015 10:27
    nije bas sve tako
    "On je podsetio da je Sovjetski savez u Drugom svetskom ratu izgubio 26 miliona ljudi, a više od polovine poginulih bili su civili."

    Da,samo sto nisi objasnio zasto je vecina tih civila stradala,vecina ih je umrla od gladi i zime,zato sto je Staljin naredio da civili ne smeju napustati svoje domove,u suprotnom bi svaki bio na mestu ubijen.Takodje nisi objasnio kolike su zrtve bile za vreme vladavine Lenjina i Staljina,i zasto.Ne slazem se da ste vi bili presudni u pobedi protiv nacista,zato sto je zima bila presudna,a pored nje amerikanci i englezi koji su vam pomagali naoruzanjem i logistikom.Ne sme se zaboraviti da su Staljin i Hitler dogovorom hteli da podele neke zemlje,sto znaci da on i nije bas toliko bio protiv Hitlera,nego kada je ovaj i njega hteo da okupira,tada je morao da se odupre.Najveca zasluga pripada amerikankcima i englezima,da nije bilo tih okolnosti,tesko da bi vi pobedili,sto se tice zrtava to je tacno.Ne opravdavam nikoga,samo pominjem neke nepobitne cinjenice.
  • Jovica

    21.02.2015 10:27
    -Lud- Zbunjen- Normalan
    Nije dobro kada jedan čovjek može da raz...e čitav svijet, u par minuta, to je neopisiva moć. Samo dest posto od novaca koji se ulažu u naoružavanje, da se iskoristi na pravi način i u Svijetu nebi bilo više gladi i gladnih.
  • Zakon jačeg

    21.02.2015 10:19
    Zakon Jačeg
    U svetu jedino važi zakon jačeg (zakon džungle), i zato je PUTIN u pravu, agresuju Anglo-Saksonaca može zaustaviti smo jaka vojska, to jedino razumeju.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna