Info
12.03.2015.
15:49
Britanski pisac Teri Pračet, autor popularnog serijala romana o Disksvetu, preminuo je danas.
  • undead

    12.03.2015 19:46
    Veliki covece
    R.I.P
  • B

    12.03.2015 17:25
    Kad sam saznao, osetio sam prazninu kao da mi je bio najbliži rod... Posle svih njegovih knjiga, doživljavao sam ga kao da smo godinama zajedno svakog dana šetali i razgovarali!

    Neopisivo inteligentan, um oštar kao žilet (nije njemu Alchajmer mogao ništa), a humor ogroman i dubok kao svemir kroz koji plovi ona kornjača sa četiri slona na leđima! Samo me teši što će sad imati sve vreme ovog i onog sveta da se ispriča sa svojim najdražim likom - Smrću!

    P.S. Hoćete da se nasmejete... Pardon, da vrištite od smeha? Da uživate dok čitate knjigu, ali da vam mozak istovremeno radi sto na sat dok otkrivate nove poglede na apsolutno sve stvari koje postoje na ovoj planeti? Uzmite i čitajte Pračeta, batalite sve drugo! Naklon do poda legendo, počivaj u miru!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna