Info
16.03.2015.
14:11 > 14:20
Širom Krima vijore se ruske zastave, automobili u kolonama trube ulicama Sevastopolja, a dan u školama počeo je lekcijom "Rusija i Krim dele sudbinu".
  • 17.03.2015 14:44
    Onaj jedan pozitivan na drugi komentar je greskom dat, stvarno je bio grozan osecaj!
  • 16.03.2015 18:13
    1. da li bi za nekog ko bi koristio nuklearno naoruzanje moglo da se kaze da je lud?
    2. zbog cega misljenje je IQ @Хипи na nivou sobne temperature i da mu je potrebno lecenje?
    3. zasto vredjati druge, kad to nije ni lepo ni kulturno?
    4. sta bi sve trebao da kaze neki Ukrajinac s obzirom sta su pojedini napisali u proteklom periodu?
    5. ako neko kaze da ce izaci na crtu tj. pisati se 1. maja i javi se "nicim izazvan" ranije, da li je to nedosledno?

    itd, itd
  • 16.03.2015 17:38
    Javlja se onaj koji je rekao da se nece javljati do prvog maja a poceo je da smara mnogo ranije? Putler ce proci kao i svi zlotvori do sad a zasluzuje sve naj gore!!
  • 16.03.2015 17:17
    Dobro znamo!
    Kao sto kaze naslov "Ko se bombe laca, od bombe ce nastradati." Dobro znamo ko je poceo bombama jos od Vijetnama, pa i ranije a jos uz to na hiljade kilometara od svoje granice.... Rusija je samo bila spremna da odbrani svoj narod kao da to ameri i ostali zapadnjaci nebi radili! Ne svidja im se to sto Rusija sada ima svoju glavu i to sto ,oze da se odbrani od te milosrdne Amerike...
  • Y

    16.03.2015 16:45
    @Хипи
    Ako misliš da je Putin ludak, onda kreni hitno da se lečiš. Pošto IQ 200, nasuprot tvome, koji je na nivou sobne temperature (u Celzijusima, da ne bude zabune), predstavlja nepremostivu granicu da bi imao mogućnost da rasuđuješ o onom prvom. A ono "Ko se mača lati, od mača će i nastradti", u daleko većoj meri bi se moglo odnositi na USA i njihovo "demokratsko-uterivačko-mesijanstvo", usled koga, gde god da se pojave, nastaju etnički sukobi, unutrašnji ratovi, nesreća, beda, stradanje, propast i uništenje najvrednijeg istorijskog nasleđa čovečanstva. Hipi, i hipiji, niste spasli svet svojim "cvećem", seksualnom "revolucijom", tamburanjem na plitke tekstove i sl. Sedi di si, ni za tamo nisi. I ćuti, 'leba ti!
  • хипи

    16.03.2015 15:10
    Ко се бомбе лаћа, од бомбе ће настрадати
    Покушавам да замислим које ли је циљеве овај лудак имао на уму : Амстердам, Беч, или можда Копенхаген и шта би постигао тиме?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna